خطا
  • JUser: :_load: ناتوان در تشخیص کاربر با شناسه: 23703

du är en brittisk bosatt behöver pengar snabbt och kan inte vänta tills avlöningsdag, då avlöningsdag lån kan vara ett mycket bra beslut. Trots detta, Min burk var den bara en enda av de åtta långivare som frågade om hon hade några avlöningsdag lån utestående - och auktoriserade Ändå en £ 100 lån även fast hon berättade att hon vid tidpunkten hade 5 utestående avlöningsdag lån .

När som helst du får en enda av dessa problemfria lån, bara inte glömma att det finns räntekostnader för upplåning och fastställa vad det är noga med att kosta dig i slutändan för att underlätta för att ha lite mer pengar i dessa dagar.

Sjukdom, räkningar, tidigare arbetslöshet och oväntade nödsituationer kan leda till att du säljer dina tillgångar, använda besparingar eller tappa utmärkt kredit, lämnar banker och kreditkortsföretag i framtiden ovillig att hjälpa så dröj inte gå till för avlöningsdag lån nu.

Även om ingen avlöningsdag långivare kommer att erkänna att detta (och de kan till och med hävda att lånet kan öka din kredit värdering), har bevis visat att vissa bolåneinstitut är trötta på utlåningen kontanter till avlöningsdag sms lån låntagare, även om de betalade bort det i tid.

Edward J. Markey, D-Mass., Introducerade lagen Militär Besparingar att skapa ett program där monetära institutioner verksamma på militärbaser kommer att erbjuda revolutionerande finansiella produkter "för att stödja trupperna och deras familjer sänka sina kräva att vända sig till underprissättning avlöningsdag långivare i tider penningkris. " Propositionen är en ändring av försvars finansiering räkningen för närvarande bli diskuteras i senaten.

Alla ekonomiska tjänsteföretag är avgörande för att citera den effektiva räntan (årlig procentuell Pris) av en kreditpost i all reklam, vilket för avlöningsdag lån och andra typer av kort sikt lån, kan utföra vid tusentals%.

Med betraktas svaren från samrådet, OFT återstod av den uppfattningen att det har funnits rimliga skäl att misstänka att attribut av avlöningsdag lånemarknaden var hindra, begränsa eller snedvrida konkurrenter.
آدرس وب سایت: https://www.facebook.com/nyasmslan24